dilluns, de febrer 02, 2009

PROPOSTA DE RESOLUCIO AL PARLAMENT

EL PARTIT POPULAR INSTA ALS GOVERNS DE L'ESTAT I DE LA GENERALITAT A SENYALITZAR A LES CARRETERES L'ESTACIÓ DE L'AVE DE LLEIDA

El diputat del Partit Popular al Parlament de Catalunya, Jordi Montanya Mias, ha presentat una proposta de resolució en la que insta al Govern de la Generalitat i al de l'Estat a senyalitzar adequadament els itineraris per arribar a l'estació de l'AVE de Lleida-Pirineus a les respectives xarxes viàries de la seva titularitat a la demarcació de Lleida.

Jordi Montanya, afirma que, contràriament al que passa a Tarragona amb la seva estació de l'AVE, els usuaris que vulguin desplaçar-se a la cuitat de Lleida per agafar l'AVE, no troben ni a les carreteres ni al propi nucli urbà de Lleida, els senyals que l'orientin sobre l'itinerari a seguir per arribar a l'estació de Lleida.

El diputat Montanya, també lamenta el fet que si al arribar a l'estació es vol aparcar el vehicle, no es pugui fer en les inmediacions de la pròpia estació, "ja que ADIF encara no ha acabat les obres del nou aparcament, i els aparcaments alternatius no estan senyalitzats".

El Sr. Montanya, considera necessari adoptar aquestes mesures ja que l'estació de l'AVE a Lleida, s'ha convertit en un pol d'atracció de persones, que comporta, un increment de mobilitat de vehicles que acudeixen a l'estació, "i no sempre les estacions, com es el cas de la de Lleida, estan suficientment senyalitzades i disposen dels serveis suficients per atendre als usuaris".