divendres, de març 09, 2007

LA GENERALITAT NO PREVEU LA CREACIÓ DELS JUTJATS DE SORT I LES BORGES BLANQUES

El diputat al Parlament i president del PP de Lleida, Jordi Montanya, ha rebut una resposta parlamentària de la consellera de Justícia en la qual es posa de manifest que la Generalitat no té previst, aquest any, la creació dels jutjats a Sort i les Borges Blanques, tal com s' havia reclamat des d' aquestes comarques lleidatanes.

Jordi Montanya manifesta que durant l' any 2007 el Departament de Justícia tan sols té previst per les comarques de Lleida la creació del Jutjat de Primera Instància número 7 i del Jutjat Contenciós Administratiu número 2, tots dos a Lleida ciutat.

El diputat del PPC explica que des de la Generalitat es van demanar un total de 30 places de jutges i magistrats per a tota Catalunya, i que a la Conferència Sectorial en matèria d' Administratiu de Justícia celebrada a Madrid, el Ministeri de Justícia va informar que només se'n crearien 16.

Jordi Montanya lamenta que, tot i tenint en compte aquestes dades, el Departament de Justícia de la Generalitat hagi considerat prioritari crear nous jutjats a Mataró, Cerdanyola, Manresa, Rubí, Vilanova i la Geltrú i Sant Boí, abans que a Sort i les Borges Blanques.

Finalment, Jordi Montanya senyala que el Conseller de Ministres va aprovar el Pla Nacional de Sensibilització i Prevenció de la Violència de Gènere que suposarà per a Catalunya la creació d' un total de 7 nous jutjats de violència sobre la dona amb seu a Barcelona, Sabadell, Sant Feliu, Girona, Tarragona i Granollers, "i en aquest cas el Departament de Justícia també s' oblida de Lleida", puntualitza el diputat lleidatà del PPC.

2 Comentaris:

A les 7:21 a. m., Anonymous Anònim diu...

Quins municipis de la provincia de Lleida tenen jutjats actualment?

 
A les 4:51 p. m., Blogger Jordi Montanya Mias diu...

Els municipis actuals amb jutjat a Lleida són els següents:
Lleida,Balaguer,Cervera,La Seu d'Urgell, Solsona, Tremp i Vielha.

Atentament,

JORDI MONTANYA MIAS

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici