dijous, de gener 25, 2007

JORDI MONTANYA CONSIDERA INTOLERABLE QUE LA GENERALITAT VULGUI INTRODUIR UN CANON DIARI SOBRE ELS PISOS BUITS

El Diputat al Parlament i President del PP de Lleida, Jordi Montanya, considera "intolerable" que el Govern de la Generalitat hagi proposat introduir un cànon de nou euros diaris als pisos desocupats, i afirma que aquesta proposta feta per la secretària d'Habitatge, Carme Trilla, "no deixa de ser un despropòsit més del Govern tripartit de Catalunya".

Jordi Montanya diu que es un "despropòsit" no tan sols perquè un sistema d'inspecció de pisos buits seria caríssim i resultaria molt difícil de provar que ho estan, sinó perquè no tots els pisos desocupats ho estan per especular, sinó perquè moltes famílies treballen dur i fan molts sacrificis per poder deixar una vivenda als fills.

En aquest sentit, el diputat Montanya ha manifestat que des del grup del PP presentaran les iniciatives parlamentaries que siguin necessàries perquè aquest cànon de nou euros als pisos buits no s'apliqui, i, al mateix temps, aconsella al Govern de la Generalitat que, en lloc de gravar als propietaris, promogui una política per incentivar els pisos de lloguer i la construcció real i no virtual de més vivendes de protecció oficial.

5 Comentaris:

A les 4:34 p. m., Anonymous Anònim diu...

Això vol dir el número 8 del carrer o a la vuitena planta? Jo tinc sort. Visc al número 246.

 
A les 4:49 p. m., Anonymous Anònim diu...

... VUITS o BUITS...?!?!

 
A les 6:47 p. m., Anonymous Anònim diu...

Els catalans realment necessiten la tercera hora de català? Creus que algun català hauria escrit en català "pisos bacíos"? I tant que no.

 
A les 6:48 p. m., Anonymous Anònim diu...

Volia dir "la tercera hora de castellà"!

 
A les 9:41 a. m., Blogger Jordi Montanya Mias diu...

Gràcies per la correcció!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici